Ανακοίνωση

Εξαιτίας των έκτακτων μέτρων λόγω του Κορωνoϊού η ΠΡΙΣΜΑ ΣΕΝΤΕΡ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε. θα δέχεται Πελάτες μόνον για υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους εξής τρόπους:

Σταθερό τηλέφωνο:  25310 72200

Στα κινητά για τεχνική υποστήριξη:

694 298 2229
694 298 2228
694 298 2225

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα social media

και στο e-mail:komtech@prisma.gr

Εταιρεία

Η Prisma Center ιδρύΘηκε το 1999 στην Κομοτηνή, με αντικείμενο τη διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών Πληροφορικής. Το 1999 εισήλθε στο χώρο των επικοινωνιών και του διαδικτύου λειτουργώντας το τοπικό κόμβο της Hellas On Line και προσφέροντας επαγγελματικές Υπηρεσίες στις επιχειρήσεις της περιοχής.Η Εταιρεία διαθέτει ολοκληρωμένο τμήμα αναλωσίμων ( χαρτικά, μελανοταινίες, μελανάκια εκτυπωτών, γραφίτες, αξεσουάρ κλπ) με μεγάλη γκάμα προϊόντων και ανταγωνιστικές τιμές
Το προσωπικό, το οποίο υποστηρίζει τις δραστηριότητες της εταιρίας, ανέρχεται στα 4 άτομα (εκ των οποίων 1 με πτυχίο ΑΕΙ και 1 με πτυχίο ΤΕΙ, 2 Απόφοιτοι ΙΕΚ) και διακρίνεται για την υψηλή κατάρτιση και συνεχή ενημέρωσή του.
Οι χώροι, οι οποίοι φιλοξενούν τις παραπάνω δραστηριότητες, είναι τα Γραφεία και ο Εκθεσιακός χώρος (70 m2) επί της Νικολάου Ζωίδη 89 στην Κομοτηνή.

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Ενδεικτικά στο πελατολόγιο της Εταιρείας περιλαμβάνονται : oι Δήμοι Κομοτηνής, Σώστου, Ν.Σιδηροχωρίου, Αρριανών & Φιλλύρας (με ασύρματη ζεύξη), Νοσοκομείο Κομοτηνής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Έργο Σαμοθράκη εγκατάσταση δικτυακού εξοπλισμού σε 20 σχολεία της Περιφέρειας ΑΜΑΘ, καθώς και δεκάδες επιχειρήσεις και φορείς του Νομού Ροδόπης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.