Ανακοίνωση

Εξαιτίας των έκτακτων μέτρων λόγω του Κορωνoϊού η ΠΡΙΣΜΑ ΣΕΝΤΕΡ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε. θα δέχεται Πελάτες μόνον για υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους εξής τρόπους:

Σταθερό τηλέφωνο:  25310 72200

Στα κινητά για τεχνική υποστήριξη:

694 298 2229
694 298 2228
694 298 2225

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα social media

και στο e-mail:komtech@prisma.gr

Social Media Marketing

Η Prisma Center είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που σχεδίασαν και υλοποίησαν καμπάνιες στα Social Media για μεγάλα και μικρομεσαία brands. Τα τελευταία χρόνια τα παραδοσιακά μέσα προώθησης έχουν αρχίσει να εξασθενούν.

Η Prisma Center αφουγκράστηκε το παλμό της εποχής και στράφηκε σε καινοτόμες και εναλλακτικές μεθόδους για την προσέγγιση και αποτελεσματικότερη στόχευση των καταναλωτών. To Social Media Marketing αναφέρεται στη βέλτιστη αξιοποίηση των Social Media Networks για την προβολή και την προώθηση μιας μάρκας, ενός προϊόντος, μιας υπηρεσίας ή ενός δημοσίου προσώπου.

Περιλαμβάνει όλες τις στρατηγικές αποφάσεις, τις τεχνικές υλοποίησης και τις τακτικές ενέργειες εφαρμογής που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο ανάπτυξης μίας άρτιας και ολοκληρωμένης παρουσίας ενός brand στα Social Media Networks. Το μεγάλο στοίχημα που καλούνται να κερδίσουν οι επιχειρήσεις είναι να ενταχθούν σε ένα νέο μοντέλο ανθρωπίνων σχέσεων που έχει αναπτυχθεί μέσω των Social Media Networks, καταλαβαίνοντας τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές επικοινωνούν στα Social Media Networks και το πως οι εντυπώσεις τους στα νέα αυτά μέσα επηρεάζουν την καταναλωτική τους συμπεριφορά.

Η Prisma Center διαθέτοντας μια μακροχρόνια εμπειρία στην σχεδίαση, υποστήριξη, προώθηση Social Media Companies παρέχει υπηρεσίες όπως:

  • Σχεδιασμό και δημιουργία σελίδας/λογαριασμού Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Foursquare, YouTube, Linkedin
  • Ολοκληρωμένες Καμπάνιες
  • Συμβουλευτική - Social Media Strategy
  • Analytics - SEO